Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Esittely

Tididitiii ! Mein kynsilakkapussukka ! :---------D En tiedä mistä lähti inspis esitellä näinkin turha juttu, mut tykkään ajatuksesta penkoa rakkaita piilokätköjä ja esitellä ne muillekin.

(?), peach pie, strong mint, coral rose, candy bar, bubblicious, tuttifruitti

Aivan ylivoimaisesti lempparilakkoja on aina ollut nuo coloramat (varmaan sen huomaakin) Etenkin kun nyt 2 viikon sisällä olen hommannut nuo kaksi über ihanaa miniä !

Glam nails shatterproof 22, (?), Quick & Chick - black velvet 21, Rimmel london - 888 black out

Nuo mustat lakat on jäänyt nykyään vähemmälle käytölle, luojan kiitos. Tuli niiden kanssa läträttyä yläasteella ihan tarpeeksi.. Harmi että tuo vihreä glitterinen lakka on joutunut myös nurkkaan, kaunis sävy sinänsä. Tuo tuntematon (kreikasta ostettu) lakka on ollut joka kesä kiva väri varpaisiin, sopii rusketuksen kanssa aivan mainiosti.

Lumene: natural code 12 go crasy & 13 get color

Nämä lähti mukaan ilman minkäänlaista harkintaa tänään viitasaaren sokkarista, muutenkin niin ihanan pieni puteli näissä että awskis :----DD

Rimmel london nail rescue, mavala riga 56, miss selene

On muuten parhainta kynsiä voimistavaa/korjaava lakkaa mitä oon kokeillut, ja mulla on aika onnettomat paperikynnet, nyyh. :--(( Näitä kolmea käytän yleensä mun onnettomissa ranskalaisissa manikyyreissä.... Jea. Ja sit eteenpäin..

Ja kaikki putelit kasassa

Esittelemättä jäi mm chanelin lakka plus muita ulkomaan randomeita, mutta eipä ne niin kiinnostavia olisi edes ollutkaan :----D

Kannattaa muuden käydä syömässä viitasaarella ravintola ruusussa ! Parasta kiinalaista pitkiin aikoihin, ja ihan kivassa paikassakin. Oon täysin heikkona kiinalaiseen ja thaimaalaiseen ruokaan, joten siellä on tullut käytyä jo aika monesti. Vaikka tuleehan siinä ihan kiva ajomatka pelkän ruuan takia... Köh.

Tunnisteet:

"Esittely" was Posted On: 3/23/2011 @22:49 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ