Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 MINDBLOWING
Siis. Ei tsiisus miten mahtavaa mulla on oikeasti ollu, in real life. Ja se on jo jotain !
Kirjoittelut jäi toki vähän kärsimään sen takia mutttta nyt onkin sen edestä tavaraa. Tässä vähän juttua mitä on koettu, ihan näteillä ranskalaisilla viivoilla:

- Roger Waters - The Wall Live
- Mahtavin vappu ikinä, i mean IKINÄ.
- Shoppailuaaaa herushingissa
- Aivotonta pelaamista (joo tää tosiaan lukeutuu mun mahtaviin tekemisiin..)
- Awsum pelailua pokékorteilla keskellä yötä osuuspankin portailla(oikeesti mä voitin ensimmäisen otteluni pilviä vastaan! ; u ; so happy)

Mut toi pink floyd keikka, mun aivot! Ne efektit, videot, se lentävä possu, WOOOOAAAAAh. Hienoin oli ehk se räjähtävä kone ! Mua oikeasti pelotti istua niin lähellä sitä muuria, ne videot sai mut lievästi kokemaan ahdistusta mut se teki siitä vaan vielä uskomattomamman kokemuksen. Mukaan lähti paita ja juliste ! Niin hyvää tuuria että saatiin ne liput, harmittaa vaan tosi paljon yhden open puolesta joka jostain syystä joutu myymään ne meille Ja meidän hotelli oli tosi jees, lilluttiin joka ilta+aamu ammeessa vaahtokylvyssä ja mtv oli koko ajan päällä, löyty mulle ihan uusia mahtis biisejä <3 br="br">
Löysin itelleni aika hoton kaverin hotellihuoneen vessasta, sen nimi on sitte Alejandro :''D

Ja sitten vappu. Ei siitä osaa ees sanoo mitään :''D Aivan käsittämättömän hyvä fiilis ja bileet meikän kämpällä pitästä aikaa! Sais olla useemminki että tänne vaan ihmiset. Jounin herkkä puoli kissojen lähellä paljaistui vihdoin mullekin, oli aika söpöä katsottavaa. Ekana muut kävelee suoraan keittiöön ja iskee juomat pöytään mutta löysin Jounin hyräilemässä eteisessä meidän Sipsulle :D Mutta kohokohta oli mun, pilvin ja sennin ilmapallojalkkis selällään lattialla. Nauroin vatsani kipeeksi aamulla kun muistelin sitä. En ikinä uskalla antaa Pilvin potkasta mitään, räjähtää ihan 100% varmuudella.

Pilvi: "mikä vikana, kolme hottista muijaa pelaa täällä jalista ja jätkät ei ees huomaa" =(((( 
Oikeasti me näytittiin joltain säälittäviltä koppakuoriaisilta jotka kieri lattialla ja karju ainaku ilmapallo meinas osua maahan. Niin seksikästä. Tukka pystyssä ja hame korvissa,uuh.
"MINDBLOWING" was Posted On: 5/02/2011 @01:31 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ