Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Pippuri-Robin ja Suola-Batman
Löysin aikaa sitten kirpparilta mukavia koristeita keittiööni, ja vielä hyödyllisiä sellaisia ! Suloinen punainen puhelinkoppi teemuki/kannu, soula&pippurisirottimet, jotka näyttävät Robinilta ja Batmanilta.. Kissana ja koirana. Hmm. Hämmentävää mutta kyllä, pakko ostaa ! Ja paljon muuta mukavaa !


Jonkin takia tuo angry birds limu vetää ihmisten mielipiteitä tosi räväkästi kahteen, itse siis ainakin olen tykännyt ja tuo tölkki on niin käsittämättömän söpö. Mutta tuo starbucksin jääkahvi-mikä-lie on aivan kamalaa.. Muutenkaan en ole koskaan tottunut jääkahviin, maistuu aina vaan niin oudolta ja laimealta.

Näitä en siis kirpparilta ostanut! :--D Mutta kivoja pikkuisia ovat silti. Olin myös ovela ja käytin yhtä pelilehden takasivua kuvaustaustana ! Tykkään tuosta värimaailmasta niiiiin paljon. Nuo Katy Perry ripset ovat seppälästä, en ole vielä kokeillut mutta vaihtoehtoja taitaa olla neljä tai viisi erillaista. Katsotaan josko jaksaisin iskeä ne silmiini tässä lähiaikoina.

Ollut aika paljon kaikkea draamaa menossa vaikken ole edes nostanut persettäni ulos ovesta, my god. WoWi on silti ollut menossa mukana ja oon taas pelannut päivät ohitse. Näin jo untakin siitä että olin Draenei? Noh, anygays. Se oli hauskaa se!
"Pippuri-Robin ja Suola-Batman" was Posted On: 5/20/2012 @05:40 | 2 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ