Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 " Wow, is that all you've been doing? "
Jeps, khyllä on. Olen istunut kotona wowin ääressä, koska perfektionismi on syntini. Pakko tehdä kaikki tarvittavat määrät tehtäviä että saa achievementit. Pakko saada kaikki kartat tutkittua.

Mulla on ollut nyt taas joku passiivinen kausi menossa, mikä on ihan ok. Ei ole ollut liikaa ylös/alas heittelyitä  mielialoissa, joten oon vaan istuskellut kämpässäni rauhallisesti. Ja mihinkä mun muka tarvitsisi mennä? :D Jos ei vaan tykkää, eikä ole menevä ihminen niin ei ole mitään järkeä itseään pakottaa muutumaan. Senkin huomasin tässä pitkän pohdiskelun tuloksena, että olen vihdoinkin sinut persoonallisuuteni ja sen puutteiden kanssa. Entä sitten vaikken ikinä voi olla menossa montaa päivää putkeen? Entä sitten jos en ole ryyppäämässä isoissa porukoissa jokaisena helluntaina/ja kissanristiäisenä. Ei tunnu hyvältä sellainen. Tarviin vaan itselle läheiset kaverit että ois hyvä olo, en tykkää olla outsider porukassa mitä en tunne.Se tuntuu khyll pahalta jos ihmiset olettaa sen olevan joku "luuseriominaisuus" tai merkki siitä että mulla ois muka paskempi elämä. Mulla on hauskaa itsekseni, enkä joudu kämpällä ollessani hermoilemaan muista ihmisistä. :D

"Eikö ookkin hauskaa kun oot ihmisten ilmoilla!1" "HUOMAATKO, ei sua hermostuta!" "Nyt puhu enemmän, ei se oikeasti voi sua haitata!" "Sä oot vaan liian kuoressa, sun ei pidä käyttäytyä noin!!1"

..... Toi oli mun syvällinen hetki. Ja nyt voin heittää sen ikkunasta ulos ja alkaa hypettämään kaikkea jännää!

Jännää..

jännää..?

KATTOKAA MUN DRAENEITA. (Niin ja siis olen oikeasti huitelemassa Outlandissa, palasin vain Eastern Kingdomiin tekemään low level questejä että saisin ne pirun achievementit. Ja tää on kuolettavan puuduttavaa hommaa. Mut hei aikaa on. :D)Alempi ilme, ha. Gish tajusi jättäneensä uunin päälle.No ei ees oo mitään oikeaa sanottavaa / päivitettävää. Oon taas ruskettunu lisää mutta vahingossa. Tosin pelkään aika paljon auringon vaikutusta ihoon yms joten en oo ees kauhean onnellinen tästä. D:

Ainiin ja Pippuri oli päättänyt käydä paskalla mun peiton sisällä :::::::::D Hei hei peitto, onneks on toinen varalla. Mut huhhuh. Persekissa.
"" Wow, is that all you've been doing? "" was Posted On: 6/28/2012 @07:59 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ