Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Jumalallista
 Mut päivä alkoa tosi mukavasti, heräsin klo 05.?? ja aloin laittamaan aamiaista meille, Patella oli muutenkin herätys kuudeksi ja lähtö valintakokeeseen. Ajattelin sitten tehdä vähän paremman aamiaisen. Nauhapastaa ja tonnikala/tomaattikastiketta.


Sitten hiimailinkin jo ympäri kämppää yksin ja mietin että mitä tässä nyt osaisi tehdä, laitoin meikit ja vaatteet niskaan = ulos. Ja siellä oli KESÄ ! Missä välissä seki on kerennyt tulla, en ole kauheasti käynyt ulkona kun siellä on näyttänyt niin keljulta ja sateiselta koko ajan. Kait oon vaan ikuinen slowpoke. Menin sitte koululle kiusimaan vanhoja naamoja, ja viettää aikaa Pilvin kanssa.

Sitten menin kauppaan, hain novellen sitä ihanaa aprikoosimitälie, missä on sinkkiä ja E-vitamiinia, otin uusimman cosmon kouraan ja biksut mukaan laukkuun ja lähdin kiertelemään pudasta. Mitään ei tapahtunut. Siinä vaiheessa päätin vihdoinkin hakea mun ihanat ensimmäiset silmälasini- Ralph Lauren.Kotiinpäin kävellessä, mun olkapäälle tipahti keltainen leppäkerttu :U

Ja tietenkin käytiin hakemassa perus kesäjätskit, mulle mango-meloni ja patelle popcorn mix.

Tunnisteet: , , ,

"Jumalallista" was Posted On: 6/02/2011 @01:48 | 2 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ