Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 V E R S A C E for M I S S U

Tarvitseeko paljoa sanoakaan ? Tuolla hämeenkatu 11 H&M:llä siis olin heti 07:27 pihassa tärisemässä, semi lähellä jonon ensimmäisiä. (Huom, "semi" eli n. 25 henkilöä oli edellä mua ?) Onneks oli tosi mukavia h&m:läisiä jotka toi kahvia tai teetä jonottaville, itse toivotin maitokahvin hyvinkin tervetulleeksi...

...En siis ole nukkunut vielä ollenkaan. Viime yö meni Skyrimiä hakatessa (On muuten oikeastikin saakelin kova peli!!) Kunnes tajusin et ai shaisse, munhan pitäis olla jo jonottamassa ! Peruukki päähän, vaatteet niskaan ja meikit päin persettä = Let's GO !

Tässä kuva väsyneestä Missusta taistelun jälkeen.. :

En muuten katso kameraan, huomasin vasta sovituskopissa miltä näytin kunnolla, järkyttävä huuhkajahaaska ! Augh !Tälläiset pukupussit ja kassit tuli tuotteiden mukana, on ne vaan niin nättejä.. Whi ! Ja tuo näytetuoksu oli aika mukava, voisin miettiäkin hankkimista.

Aivan upea laukku, joka ei ihme kyllä netissä katsottuna herättänyt kauheasti tunteita, mutta livenä.. Ei juma. Se olo, se fiilis, se tunne ! (hyi vihaan sanoa "se tunne" Tämä on jotain niin upeaa, tuntuu ihanalta kädessä ja on jotenkin niin uskomattoman röyhkeä huomionviejä.

Kaunis, simppeli musta mekko, tämä tulee kyllä olemaan monissa asiallisissa juhlissa käytössä ! Imeytyy muotoihin aika hyvin, "renksut" vain hieman haittaavat.

Ja tämä. Hyvä jumala. So beautiful~ ; 3 ; (En vain saa pois mielestäni miten paljon tämä mekko muistuttaa minua persona 4:sen Risen clubista..) Mutta teille jotka ette ole pelanneet personaa, uskokaa vain se että tämä on kauneinta mitä kaapissani on !


Ja sitten kaikki yhdessä :) Nyt, syön subwaysta hakemani leivän ja istun. Enkä liiku minnekkään. IKINÄ. Vatsaan sattuu vieläkin, se yksi terävä tönäisy henkarilla ei unohdu helpolla.. :D

Happy Day <3

Tunnisteet: , , , ,

"V E R S A C E for M I S S U" was Posted On: 11/17/2011 @10:46 | 4 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ