Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Pastellin sävyisiä kahvihetkiä ja ikäkriisiä
Nimittäin tälläiset kullannuput löytyi eilen Viitasaarelta (kpl hintaan n. 9e) ! Mikäs siinä, koska haluan saada kaikki muumimukit kerättyä ja olenkin tuskastellut muumimukien perus 11e hintaa, tämä oli rehellisesti sanottuna viikon kohokohta. =''))

Nipsu ja Sosuli on mun mielestä paljon parempi paritus kuin se Fredriksonin kattilapäinen avuton kaveri ja ah niin suloinen Sosuli. Tarvitseeko sanoakkaan että Sosuli on siis omittu vain ja ainoastaan omaan käyttööni, vieraat juokoon niiskuneidistä tai muumipeikosta.

Odotan muuten jo aika pelonsekaisin tuntein lähestyvää 18v synttäripäivää.. Ei siinä iässä mitään niin ihmeellistä, mutta kaikki se odotus ja "tämä on se yksi tärkeimmistä synttäreistä ikinä elämässä" puheet saa mut vääntää melkein itkua ja juoksemaan kaapin kautta Narniaan piiloon.

Mutta yksi aivan ihana puun takaa tullut yllätys tuli iskältä, joka ilmestyi tänään pitkästä aikaa oven taakse ! ; u ; Se oli ostanut mulle uuden puhelimen, Nokia C3:sen, koska "mulla on kohta jo synttärit ja sillä on joku parempi juttu mulle sitten" :D Voi ihana. Kännykkä on nyt ollut yön yli latautumassa ja en pysty ees olemaan irti siitä.Tälläinen pinkki/musta ihanuus löytyi laatikosta, sopii tosi hyvin mun synttärien tulevaan teemaväriinkin ! ;) Siitä lisää kohta.

Voisin oikeastaan kertoa jo mitä kaikkea ruokaa ja pikkunaposteltavaa aion tarjota sitten niille jotka ilmestyy meille juhlimaan 19pv tätä kuuta ! En tiedä lukeeko kuinkaan monikaan putaalainen tätä blogia, mut laittakaa toki sana kiertämään ! :D Juhlat on siis aika vapaamuotoiset, kunhan ihmiset itse tajuavat ketkä ovat meille tervetulleita. Draamat ovat siis täysi no-no. Voi tulla ihan vaikka piipahtamaan vaikkei olisikaan muuta yhteistä taustaa kuin että oltaisiin oltu samalla luokalla yms. =) ( Mutta yövieraita en ota paitsi pari jotka ovat jo sovittuja !) Mutta tyypit jotka eivät itse osaa meille tai ovat jo siinä kunnossa että eivät edes osaa kävellä, sori mut ei. :-----D Ei ole aikomuksena pitää mitään perseet olalla bileitä.

Mutta joups, tässä siis kaikkea mihin olen jo tilaillut aineksia ja koristeita, ja mitkä ovat (aika) varmasti tarjolla sitten.

- Pinkkiä boolia, makuna vadelma. (Koristeina sitruunan siivuja ja jäitä.)
- Mansikoita dipattuna suklaaseen
- vaahtokarkkeja dipattuna vaaleanpunaiseen suklaaseen
- ehkäpä maailman kliseisin ja äklösöpöin täytekakku mitä voin keksiä :D
- muffinsseja ( 2 erillaista )

Ja kyllä, väriteemana on pinkki/musta. :D (Ei siis tarkoita että käännytän pois tyypit jotka ei ole pukeutuneena väreihin, vaan kämppä on silloin niissä väreissä !)

pikkuinen kuva mekosta minkä tilasin tätä varten, loput näkee sit myöhemmin ;J

Kengät tilasin nelly.comista, saa nähdä jaksanko sit ees pitää näitä.. Oli aika tuskaiset korot :'''D
Jaaa vielä kaiken kruunaava meikki, silmämeikkiin aion käyttää tuota glitterpinkkiä luomiväriä + yhtä mustaa glitteriä mitä mulla oli jo entuudestaan, + ofc väreihin sopivat tekoripset

Musta tuntuu et oon aika valmis kohtaamaan tärkeän virstapylvään elämässäni :D Meikästä tulee vastuullinen aikuinen (laillisesti) oh wow lol.

Tunnisteet: , , , ,

"Pastellin sävyisiä kahvihetkiä ja ikäkriisiä" was Posted On: 8/09/2011 @06:51 | 3 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ