Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 P R I D E
Elikkäs oli aiiika vauhdikas päivä 2.6 Helsingissä, nimittäin GayPriden takia ! En edes muistanut että PMMP oli siel soittamassa, olin niin onnellinen kun kuulin tuttuja biisejä taustalla soimassa ja iloisia ihmisiä oli silminkantamattomiin. (?)

Meikä alhaalla "keskellä", eli toi sitruunan syönyt blondi siis !

Oli aivan mahtavaa nähdä Dinoa ja Peniä pitkästä aikaa, ja tuli taas tutustuttua pikkuisen paremmin muihinkin lahtelaisiin. Priden jälkeen olin sitten nelisen päivää lahdessa Patomäessä, Dinolla kämppäilemässä. En ole varmaan ikinä kävellyt niin paljon kuin tuona aikana..... Koska myöhästyin noin kolmesta eri bussista, rampattiin Dinon kanssa aika monta kertaa Patomäen ja keskustan väliä.. :''D Plus sitten oli vielä koiran ulkoiluttamista. Onneks sentään pääsin kotiin koska mulla ei ollut rahoja ollenkaan tilillä tai lompakossa, vaikka niiden olis pitänyt tulla aikoja sitten. Monien sattumusten ja kömmellysten kautta voittoon, ja meikä oli bussissa istumassa, matkalla kohti Pihtipudasta.

Mut täällä on ollut aika huonosti tekemistä, en tajua miksi edes kaipasin niin pahasti putaalle. D: Okeoke onhan täällä eräs ! PILVI ! Ja sinne vie tieni nytkin, bailaamaan sydämeni kyllyydestä ja rälläämään niinkuin en ikinä olisikaan !

Joten Adios, amigos ! Ja hei Rango on aika hyvä leffa, mulla on hirvee himo ostaa itelle joku lisko ja nimetä se Rangoks ! Katsokaa se !
"P R I D E" was Posted On: 7/06/2011 @19:40 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ