Suit up and be awesome!
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 BANZAi
Mulla ei oo nyt oikeestaan kauheena aikaa muokata kuvia, joten tulee aika tylsän näköinen postaus ;< En tykkää mut anygays. Oon lähössä about tunnin päästä Helsinkiä kohti ja sieltä lennetään Dinon kanssa Japaniin.

Äeh kulutan aikaani @ the moment vaan turhaan panikointiin koska JAPANI. asd. En yleensä panikoi mitään perus aurinkomatkoja yms mut tää on niin jotain voitokasta. Pitää hieman korjailla tätä tekstiä älyllisemmäks kunhan tuun takaisin, mutta nyt tulee aika livepäivitystä täyden jännityksen seasta.  Kestäkää ja sorge :--D

En oo sit ostamassa astianpesukonetta tai pyykkikonetta vähään aikaan.. Ja ruuaks kelpaa vaan noi vanhat makaronipussukat mitä mulla on kaapit täynnä :--D Säästöä säästöä.

MUTTA

Teddy on tällä hetkellä mun henkisenä turvana ! Bloggailen ja ties mitä surffailen täällä mun pikku comic reliefin kanssa ♥ Haluun khyll ton matkalle mukaan mut en halua et se eksyy argh.Koneessa varmaan luen onneissani japanin kielikurssia minkä lainasin toissapäivänä kirjastosta + pelaan pokémon blackia. Japanilaiset setelit näyttää tosi oudoilta! (Ja miten vaikeasti pitää sanoa esim luku "82,450" = hachiman nisen yonhyaku gojū.)

 Kisut pitää seuraa kans mut rajoittaisivat tota laiskuutta :''D Nipsu sulaa melkeen tällä hetkellä mun parvekkeen pöydällä.. Ja löysin just mun juuriharjan näidän kuvien avulla, oho. D::JA sain ehkä parhaimman videon evör kuvattua noista kisseistä, koitin pitää naurua kuvaamisen ajan koska inhoan sitä miltä oma ääni kuulostaa. Toivottavasti toi nyt alkaa toimimaan koska oon joutunu tässä hetken tappelemaan ton uppaamisen kanssa. Se ei ainakaa mulle nyt suostunu sitä ihan sulavasti pyörittää.

Korjaan sen sittenku pystyn!
"BANZAi" was Posted On: 7/22/2012 @12:48 | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ